• No Products in the Cart
  • No Products in the Cart
Marina de Haan
0
  • No Products in the Cart

“There is no greater agony than bearing an untold story inside you”

Ik geloof in de kracht van woorden. Ik geloof dat woorden als zaadjes zijn. Wij planten zaadjes in ons eigen leven, maar ook in de levens van anderen. Met de woorden die ik spreek en schrijf wil ik iets toevoegen aan deze wereld. De aardbol een beetje mooier maken.

Daarom schrijf ik gedichten en draag ik die ook voor. En geef ik inspirerende lezingen en motiverende workshops over je woordgebruik, maar ook over identiteit en storytelling.

Als dichter heb ik eigen werk voorgedragen bij iSpeak van dichter Gershwin Bonevacia, Amsterdam Fringe Festival, Zaans Filmfestival en op bruiloften.

Workshop ‘De Dynamiek van Woorden’

Je woorden zijn als zaadjes. Wat je zaait, oogst je. Het is daarom essentieel om bewust te zijn van de dynamiek van je woorden.

Weet je, het is best een beetje vreemd. Over bepaalde dingen denken we helemaal niet meer na. We vragen ons niet af waarom water nat is. We verwonderen ons niet over een transparante lucht. Zo is dat ook met onze woorden. We spreken er duizenden op een dag, maar we staan (te) weinig stil bij de betekenis van woorden, bij de dynamiek van woorden.

Ieder woord dat jij uitspreekt heeft kracht. Zij het een toespraak van een burgemeester, een boodschap van een activist, een preek van een voorganger of liefdesbrieven van een geliefde. Woorden staan ergens voor, ze brengen een boodschap over. Woorden kunnen iemand opbouwen, iemand de hemel in prijzen, maar ze kunnen ook verwoesting aanrichten of conflict veroorzaken.

Een praktische en intensieve 4-uur durende workshop voor jou en je team om bewustwording omtrent woordgebruik te creëren, om je denken rondom de kracht van woorden te vernieuwen en om dynamisch woordgebruik te stimuleren op je werk en in je dagelijks leven. Hier lees je er alles over